úterý 18. září 2012

PROSÍM POMOZTE JIM NAJÍT DOMOV



E-mail s prosbou o pomoc při umístění koťátek. Kamila Pernická se již několik let stará velmi obětavě o opuštěné kočky.

"Milí kamarádi, 
Už čtvrtý rok se starám o opuštěné kočky v Čeladné, někteří už víte. Snažím se taky o osvětu na toto téma (proč by měla zvířata, která lidi přijali, zbytečně umírat?) Někteří lidé ale na to prostě kašlou, zvíře pro ně neznamená víc než věc, které se kdykoli můžou zbavit. Zbavují se pravidelně i malých (často ještě sajících) koťátek, která nemají šanci přežít stejně jako dítě, kdybyste je nechali bez mámy. Mě srdce nedá, když je najdu nemocné, nebo naříkající ve křoví nebo u popelnic (nejčastěji u statku, kde jsou absolutně majitelem zavržené). Beru je, léčím a snažím se jim najít nový domov(všechny je ale  nenasytím-zpočátku jsem se starala o více než 40cet koček) Po čtyřech letech jsem už dost unavená (je to nekončící příběh)…

a TAK VÁS MOC PROSÍM O POMOC PŘI NALEZENÍ DOMOVA PRO TAHLE KOŤÁTKA. PROSÍM ZEPTEJTE SE HODNÝCH LIDÍ VE VAŠEM OKOLÍ, BUDU VÁM MOC VDĚČNÁ….(mohu nechat převézt i do Prahy)

Rezavý je kocourek a želvovinová je kočička (sourozenci oba cca 5týdnů, na zimu se ale nestačí připravit-zatučnit, proto by měli být v teple)

Kolik jich už za tu dobu domov našlo se můžete podívat na www.zverokruh-ochranci.cz)
Moc vám děkuji a klidné dny v radosti  přeju Kamila Pernická"

Kontakt: zviremilka@email.cz

Kočínek
Lila
Mija


Žádné komentáře:

Okomentovat